Arbëri

Netanyahu: Populli i Izraelit dhe ai i Kosovës mund të arrijnë shumë bashkë

Foto: Reuters
 

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i është drejtuar popullit të Kosovës me një letër me rastin e festës së Vitit të Ri hebraik.

Netanyahu ka thënë se zhvillimet e fundit mes Izraelit dhe Kosovës mund të jenë fillim i një epoke të re nga e cila do të përfitojnë popujt e dy vendeve. Ai ka thënë se ia zgjatë dorën e miqësisë popullit të Kosovës.