Arbëri

Dosjet në OVL të UÇK-së: Njeriu kyç i Prokurorisë në Hagë po heton rrjedhën e dokumenteve

Rreth 4 orë kanë qëndruar tre zyrtarë të Gjykatës Speciale në ambientet e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së.

Vizita e tyre u bë për t’i marrë dosjet që OVL pretendon se dikush nga Specialja i ka nxjerrë dhe i ka sjellë në zyrat e tyre.