Arbëri

Meta: Jam president deri më 2022

Meta: Jam president deri më 2022

Kreu i Shtetit, Ilir Meta, ka shprehur edhe njëherë gatishmërinë për të lënë mandatin e tij si president, nëse ky akt i shërben zgjidhjes së krizave, shkruan oranews.

Pyetje: Kur mazhoranca ngriti komisionin hetimor për shkarkimin tuaj ju u përbetuat se do të dilni nga zyra e kreut të Shtetit vetëm në korrik të 2022. Po nëse në zgjedhjet e 2021 ish-partia juaj do të fitonte zgjedhjet, apo nëse aleatët e kësaj partie, PD do të fitonte zgjedhjet dhe do të bënin koalicion, a do të ishit i gatshëm ju të linit mandatin e presidentit për një post të rëndësishëm qeveritar?