Arbëri

Qeveria ndan 70 mijë euro për blerjen e librave për nxënësit e Luginës

Foto: Koha
 

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin për ndarjen e mjeteve financiare e blerjen e librave dhe materialeve të tjera shkollore për nevojat e nxënësve të komunës së Bujanovcit, komunës së Medvegjës dhe Preshevës.

Zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi ka kërkuar aprovimin për ndarjen e 70 mijë eurove për nxënësit e Luginës.