Arbëri

Japonia ndihmon Kosovën në luftën kundër COVID-19

Japonia ndihmon Kosovën në luftën kundër COVID-19

Japonia i ka dhuruar Kosovës një grant për implementimin e programit të zhvillimit ekonomik dhe atij social në vlerë prej 800 mijë eurove, që do të ndihmojnë luftën kundër pandemisë COVID-19.

Kjo u bë e ditur sot, ku ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj Stublla dhe Ambasadori japonez, Akira Mizutani, nënshkruan marrëveshjen për këtë donacion.