Arbëri

Hungaria vlerëson se Kosova i ka përmbushur të gjitha obligimet për liberalizimin e vizave

Hungaria vlerëson se Kosova i ka përmbushur të gjitha obligimet për liberalizimin e vizave

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, priti sot në takim njoftues ambasadorin e ri të Hungarisë në Kosovë, Jozsef Bencze, me të cilin bisedoi për marrëdhëniet dypalëshe dhe mundësitë e thellimit të bashkëpunimit të ndërsjellë, veçmas në ekonomi dhe në arsim.

Kryeministri Hoti shprehu mirënjohjen e Qeverisë dhe të qytetarëve të Kosovës për mbështetjen e përhershme që Hungaria i ka dhënë dhe po i jep vendit tonë.