Arbëri

FSK shpëton dhe evakuon katër qytetarë

FSK shpëton dhe evakuon katër qytetarë

Janë shpëtuar dhe evakuar katër qytetarë nga Njësia e Kërkim - Shpëtimit e Gardës Kombëtare të FSK-së.

Kjo ka ndodhur në fshatin Drelaj të Rugovës së Pejës, ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes së Kosovës.