Arbëri

Grenelli: S’duam fjalë boshe, vizita jonë dëshmon përkushtimin për Marrëveshjen e Washingtonit

Grenelli: S’duam fjalë boshe, vizita jonë dëshmon përkushtimin për Marrëveshjen e Washingtonit
Foto: Alban Bujari

I dërguari i posaçëm i administratës Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, e ka quajtur të hënën vizitën e tij në Kosovë si provë e përkushtimit amerikan për marrëveshjen e nënshkruar në Washington, në fillim të muajit.

“Erdhëm ta dëshmojmë përkushtimin rreth marrëveshjes për normalizimin ekonomik. E dimë se Kosovës i janë bërë premtime në të kaluarën dhe duam të zotohemi se do të vazhdohet me zbatimin e marrëveshjes”, ka thënë ai pas takimit në ndërtesën e Qeverisë me kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hoti.