Arbëri

Hamza: Ligji për rimëkëmbje nuk i përkrah bizneset

Hamza: Ligji për rimëkëmbje nuk i përkrah bizneset

Kryetari i Grupit Parlamentar te PDK-së, Bedri Hamza, pas mbledhjes së kryesisë së Kuvendit ka thënë se është vonuar me aprovimin e buxhetit dhe ai nuk ka qenë adekuat për nevojat e kohës.

Hamza ka thënë se Ligji për rimëkëmbje ekonomike nuk është i duhuri dhe nuk i përkrahë bizneset.