Arbëri

Zemaj: Jemi konservativë ndaj lirimit të tepruar të masave, nuk do të lejojmë gabime

Zemaj: Jemi konservativë ndaj lirimit të tepruar të masave, nuk do të lejojmë gabime

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, pas takimit të Komitetit për koordinim dhe vlerësim të situatës emergjente me COVID-19, ka thënë se vlerësimet e përgjithshme rreth situatës epidemiologjike janë stabile.

Por Zemaj ka thënë se ai dhe MSH-ja janë konservativ në ecjen apo lirimin e tepruar të masave. Ka thënë se nuk do të lejohet ndonjë gabim që mund të shkaktonte probleme.