Arbëri

Kohavisioni shënon 2 dekada nga themelimi, nis etapën e re

 Kohavisioni shënon 2 dekada nga themelimi, nis etapën e re

Dy dekada më parë tregut medial në Kosovë i është shtuar një televizion i ri, Kohavisioni.

Për 20 vjet me radhë, KTV-ja është karakterizuar me raportim të saktë, të shpejtë dhe të paanshëm e që ka inspiruar e trajnuar gjenerata të tëra në gazetari.