Arbëri

Hoti zhvillon bisedë virtuale me ambasadorët e BE-së, i njofton për dialogun Kosovë – Serbi

Hoti zhvillon bisedë virtuale me ambasadorët e BE-së, i njofton për dialogun Kosovë – Serbi

Kryeminisri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka zhvilluar një bisedë virtuale me ambasadorët e BE-së. Në këtë takim virtual ai i ka njoftuar ambasadorët për procesin e dialogut Kosovë – Serbi dhe ka thënë se Qeveria pret që ky proces të përmbyllet me marrëveshjen gjithpërfshirëse dhe ligjërisht obliguese, që përfundon me njohjen reciproke ndërmjet dy vendeve.

“Gjatë kësaj bisede, Hoti, po ashtu ka theksuar faktin se liberalizimi i vizave do të hapte një mundësi reale për qytetarët dhe bizneset e Kosovës dhe do të krijonte mundësi të reja të zhvillimit ekonomik të vendit”, thuhet nga kryeministria.