Arbëri

Hoti: Momentum i ri me Marrëveshjen e Washingtonit

 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka mbajtur takim në Odën Ekonomike, bashkë me Berat Rukiqin dhe Drejtorin Ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane të Kosovës, Arian Zeka.

Takimi ishte për të diskutuar rreth agjendës për rimëkëmbjen e ekonomisë, dhe mundësitë që po krijohen nga Marrëveshja e Washingtonit.