Arbëri

Prodhuesit kërkojnë heqjen nga tregu të produkteve me origjinë bimore

Prodhuesit kërkojnë heqjen nga tregu të produkteve me origjinë bimore

Vendimi i fundit i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për ndaljen e importit të produkteve me vaj të palmës po konsiderohet se nuk ka dhënë rezultate për prodhuesit vendorë.

Shoqatat e qumështit me këtë rast dhe kryetari i komunës së Rahovecit kanë kërkuar rishikimin e vendimit për tërheqjen e të gjitha produkteve me vaj palme nga tregu.