Arbëri

Angazhimi i Salih Mustafës nga LKÇK-ja deri në FSK

Mustafa (djathtas)
Mustafa (djathtas)

Salih Mustafa, i njohur si komandat “Cali”, është i arrestuari i parë nga Gjykata Speciale. Të enjten, Specialja konfirmoi se ndaj tij është ngritur aktakuzë, por duke mos specifikuar për cilën vepër dyshohet.

 

Salih Mustafa, i njohur si komandat “Cali”, është i arrestuari i parë nga Gjykata Speciale. Të enjten, Specialja konfirmoi se ndaj tij është ngritur aktakuzë, por duke mos specifikuar për cilën vepër dyshohet.

Mustafa kishte shërbyer gjatë në organizim të Lëvizjes Kombëtare për Çlirim e në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Pas luftës shërbeu edhe në Trupat Mbrojtëse të Kosovës dhe në Forcën e Sigurisë së Kosovës, si shef i inteligjencës.