Arbëri

Aktakuza e Speciales: Arrestimi dhe dërgimi në Hagë i Salih Mustafës

Personi i parë në Kosovë i arrestuar nga Dhomat e Specializuara në Hagë është Salih Mustafa – Cali, ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Zonën e Llapit.

Mustafa është arrestuar mëngjesin e së enjtes, dhe siç thuhet në njoftimin e Zyrës së Prokurorit të Specializuar, kjo është bërë në bazë të një fletarresti, urdhri për transferim dhe aktakuze të konfirmuar nga një gjykatës i procedurës paraprake të Dhomave të Specializuara të Kosovës.