Arbëri

Zvicra heq Kosovën nga lista e karantinës

Zvicra heq Kosovën nga lista e karantinës

Zvicra ka hequr Kosovën nga lista e karantinës, kanë bërë të ditur mediat zvicerane.

Shtetet dhe zonat me një rrezik në rritje të infektimit përcaktohen në masat rregulluese Covid-19 në fushën e trafikut ndërkombëtar të udhëtarëve. Kjo listë azhurnohet rregullisht dhe pas rënies sërasteve në Kosovë, tani në Zvicër ata që vizitojnë Kosovën s'do të karantinohen pas kthimit në Zvicër.