Arbëri

Miftaraj: Arrestimet e sotme në pajtim me mandatin e Speciales, lidhen me pengim të drejtësisë

Miftaraj: Arrestimet e sotme në pajtim me mandatin e Speciales, lidhen me pengim të drejtësisë

Drejtori i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj, ka thënë se arrestimet e sotme janë në “pajtim me mandatin e Gjykatës Speciale dhe mund të lidhen kryesisht me veprën penale pengim në administrimin e drejtësisë”.

Ai në Facebook ka shkruar se nga këto arrestime kuptohet se dosjet të cilat për tri ditë u dërguan para zyrës së OVL të UÇK-së, kanë rrjedhur nga Specialja.