Arbëri

Propozimi i Hotit për “Liqenin Trump” po konsiderohet “flirt politik”

Foto: Driton Paçarada/ Ilustrim

Gjithçka filloi si shaka, nga i dërguari i posaçëm i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, e tash po merret shumë seriozisht nga kreu i ekzekutivit, Avdullah Hoti.

 

Gjithçka filloi si shaka, nga i dërguari i posaçëm i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, e tash po merret shumë seriozisht nga kreu i ekzekutivit, Avdullah Hoti.

Grenelli në një prononcim për mediat amerikane pati deklaruar se mospajtimet e palës kosovare dhe asaj serbe për emrin rreth liqenit të Ujmanit i kishte zgjedhur ai me një propozim të vetëm.