Arbëri

AKK: Shkëputja e kontratës me donatorë nga MPL, ia humb 5.2 milionë euro komunave

AKK: Shkëputja e kontratës me donatorë nga MPL, ia humb 5.2 milionë euro komunave
Foto: Ilustrim

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka njoftuar mbi shkëputjen e njëanshme të Ministrisë së Pushtetit Lokal të marrëveshjes tripalëshe në mes të MPL-së, komunave dhe organizatës “Helvetas Swiss Cooperation”.

Ata kanë kërkuar nga Qeveria e Kosovës për të ndërmarrë veprime që gjejnë përgjegjësit e një vendimi të tillë.