Arbëri

47 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

47 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se nga 525 testimet e kryera gjatë 24 orëve të fundit, 47 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ai ka thënë se masat anti-COVID që janë marrë dhe konsultat me ekpertë të fushës dhe Bordit këshilldhënës “po vazhdojnë të japin rezultate”.