Arbëri

Tre të vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Tre të vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë ka njoftuar se kanë vdekur edhe tre pacientë me koronavirus në 24 orët e fundit në Kosovë.

Tutje njoftohet se janë 47 raste të reja dhe 113 të shëruar.