Arbëri

Dyfishohen pagesat për familjet në asistencë sociale

Dyfishohen pagesat për familjet në asistencë sociale
Foto: Koha

Në mbledhjen e sotme te Qeverisë është marrë vendim për dyfishimin e pagës për skemën e asistencës sociale, për periudhën tetor-dhjetor 2020.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, përmes rrjetit social Facebook, ku ka shkruar se ky dyfishim do të realizohet çdo muaj bashkë më pagesën e rregullt të kësaj skeme sociale.