Arbëri

Kosova arrin marrëveshje pune me EMCDDA-në për luftimin e narkotikëve

Kosova arrin marrëveshje pune me EMCDDA-në për luftimin e narkotikëve
Foto: MPB

Është nënshkruar marrëveshje pune në mes të Kosovës dhe Qendrës Evropiane për Monitorimin e Drogës dhe Varësisë nga Droga (EMCDDA).

Ministri i Punëve të Brendshme , Agim Veliu, tha se MPB-ja është e angazhuar maksimalisht në fuqizimin dhe zbatimin e një qasjeje gjithëpërfshirëse për parandalimin dhe luftimin e narkotikëve.