Arbëri

Lugina pret që Zyra pranë Kryeministrisë të institucionalizojë çështjen e shqiptarëve

Në kuadër të Zyrës së Kryeministrit të Kosovës do të shtohet edhe një zyrë, ajo për ofrimin e asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës.

Përmes kësaj zyre Qeveria do të angazhohet që të marrë masat e nevojshme për lehtësimin dhe përmirësimin e jetës së qytetarëve që jetojnë në Luginë, raporton KOHA.