Arbëri

Hoti thotë se kanë arritur marrëveshje me prodhuesit e qumështit, bëhet thirrje që të mos protestohet

Hoti thotë se kanë arritur marrëveshje me prodhuesit e qumështit, bëhet thirrje që të mos protestohet

Kryeministri Avdullah Hoti pas takimit me prodhuesit e qumështit ka thënë se kanë arritur një listë dakordimesh lidhur me kërkesat e tyre.

Ai ka thënë se ky është më shumë problem sezonal dhe presin që të rregullohet.