Arbëri

Avokati i ri i Popullit pranon detyrën, zotohet të vazhdojë zbatimin e ligjit dhe të Kushtetutës

Avokati i ri i Popullit pranon detyrën, zotohet të vazhdojë zbatimin e ligjit dhe të Kushtetutës

Naim Qelaj edhe zyrtarisht e ka marrë detyrës si Avokat i Popullit. E këtë pozitë ia dorëzoi Avokati i deritanishëm i Popullit, Hilmi Jashari.

Ky i fundit derisa e përgëzoi pasardhësin e tij shprehu besimin që punët e mira që kanë nisur në këtë institucion do të vazhdojnë tutje.