Arbëri

Hoti priti përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, thekson masat që do të ndërmarrë Zyra

Hoti priti përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, thekson masat që do të ndërmarrë Zyra

Përfaqësuesit politikë të Luginës së Preshevës janë pritur në takim nga i pari i Qeverisë së Kosovës, Avdullah Hoti.

Në këtë takim, siç thuhet nga Zyra e kryeministrit, u bisedua rreth situatës aktuale politike dhe ekonomike në vend.