Arbëri

Viti akademik për studentët në Shqipëri fillon më 2 nëntor

Viti akademik për studentët në Shqipëri fillon më 2 nëntor

Tashmë është zyrtare, më 2 nëntor do të nisë viti akademik për institucionet e Arsimit të Lartë.

Në një urdhër të ministres së Arsimit Evis Kushi bëhet me dije vendimi. Po ashtu ministrja i kërkon IAL-ve të dërgojnë të gjithë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.