Arbëri

​Hoti: Asociacioni është temë e mbyllur

​Hoti: Asociacioni është temë e mbyllur

Kryeministri Avdullah Hoti e ka përsëritur se për Kosovën, Asociacioni është temë e mbyllur. Ai është shprehur i pasigurt për mënyrën e vazhdimit të dialogut pas insistimit të palës serbe për të hapur temën e asociacionit, por ka thënë se ky proces nuk do të ngecë për fajin e Kosovës.

Pas inaugurimit të një rruge të enjten në Prizren, kreu i qeverisë e ka komentuar kushtëzimin e PDK-së për hyrje në qeveri dhe dështimin e miratimit të Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike pas pesë herë votimi në Kuvend.