Arbëri

Shqipëria firmos marrëveshjen për hekurudhën dy ditë para mbledhjes së përbashkët me Kosovën

Shqipëria firmos marrëveshjen për hekurudhën dy ditë para mbledhjes së përbashkët me Kosovën

Në datë 2 Tetor në orën 11:00 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë do të zhvillohet mbledhja e përbashkët e dy qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës, ku pritet që të firmosen disa marrëveshje.

Ndërkohë që dy ditë përpara takimit, në mbledhjen e sotme të qeverisë shqiptare është miratuar në parim memorandumi i bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Kosovës për bashkëpunimin në fushën e transportit hekurudhor.