Arbëri

Një i vdekur dhe 157 raste të reja me koronavirus në Shqipëri

Një i vdekur dhe 157 raste të reja me koronavirus në Shqipëri
Foto: Ilustrim

157 raste të reja janë shënuar në Shqipëri brenda 24 orëve të fundit.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar ae ka humbur jetën një person.