Arbëri

Varhelyi përballet në Kosovë me kritika rreth mosheqjes së vizave

Foto: Alban Bujari / Koha

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se do të heqë dorë nga bisedimet me Serbinë, nëse nga to nuk arrihet marrëveshje përfundimtare.

 

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se do të heqë dorë nga bisedimet me Serbinë, nëse nga to nuk arrihet marrëveshje përfundimtare.

Hoti në një konferencë për media, pas takimit me komisionerin për Fqinjësi dhe Zgjerim të BE-së deklaroi se nga diskutimet duhet të arrihet njohje reciproke.