Arbëri

Pas raportimit në Këshillin Evropian, Lajçaku viziton Kosovën dhe Serbinë

Foto: KOHA

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, javën e ardhshme do ta vizitojë Kosovën dhe Serbinë.

 

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, javën e ardhshme do ta vizitojë Kosovën dhe Serbinë.

Zëdhënësi i BE-së, Peter Stano, në një përgjigje për KOHËN e konfirmoi vizitën e Lajçakut porse nuk i tregoi temat për të cilat pritet të diskutohen, takimet që do t’i zhvillojë apo datën e ardhjes së tij.