Arbëri

Selimi thotë se është shqetësuese tërheqja e ambasadës amerikane nga monitorimi në KPK

Foto: Ilustrim
 

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, e ka quajtuar shqetësuese tërheqjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës nga procesi i mbikëqyrjes së zgjedhjes të anëtarëve të rinj, në Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe zgjedhjes së kryeprokurorëve.

Përmes Facebook, Selimi ka deklaruar se SHBA-ja mbetet partneri kryesor në fushën e sundimit të ligjit, ndërsa ka shtuar se politika duhet t’i mbajë duart larg nga politika.