Arbëri

Azemi padit Ahmetin për shpifje, IKD-ja thotë se këto padi zgjasin me vite

Përplasja verbale që kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, pati me këshilltarin komunal, Egzon Azemi, ka përfunduar me padi ndaj Ahmetit.

 

Përplasja verbale që kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, pati me këshilltarin komunal, Egzon Azemi, ka përfunduar me padi ndaj Ahmetit.

Azemi ka deklaruar se padia bazohet mbi shpifjet që, sipas tij, kryetari i Prishtinës ia ka bërë atij, si dhe ofendimeve e fyerjeve në seancën e Kuvendit Komunal ku po diskutohej mbi buxhetin për kryeqytetin, raporton KOHA.