Arbëri

Mbyllet shkolla “Pjetër Bogdani”, në tri të tjera izolohen rastet pozitive

Regjistrimi i pesë rasteve të reja me Covid-19 në shkollën “Pjetër Bogdani”, në Prishtinë, ka bërë që ky institucion të hënën të mbyllet. Përveç 3 mësimdhënësve, pozitivë kanë rezultuar edhe 1 nxënës e 1 punëtor teknik.

Drejtoresha e shkollës, Dafina Alaj-Miftari, ka thënë se janë në pritje të rezultateve për komplet klasën e nxënësit dhe shpresojnë të mos ketë më shumë raste, raporton KOHA.