Arbëri

Motra e deputetit dhe ish-anëtarja e AAK-së në Bord të UP-së

Motra e deputetit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Arbër Tolaj, Shpresa Gjonbalaj është emëruar anëtare e Bordit të Universitetit të Prishtinës. Këtë vendim e ka marrë ditë më parë ministri i Arsimit, Ramë Likaj, i cili vjen nga kjo parti.

 

Motra e deputetit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Arbër Tolaj, Shpresa Gjonbalaj është emëruar anëtare e Bordit të Universitetit të Prishtinës. Këtë vendim e ka marrë ditë më parë ministri i Arsimit, Ramë Likaj, i cili vjen nga kjo parti.

Vite më parë, Gjonbalaj ka qenë edhe anëtare e kryesisë së AAK-së në Pejë. Emërimi i saj është bërë meqë javë më parë dha dorëheqje njëra nga anëtaret e Bordit të Universitetit, Mimoza Hasani-Pllana, raporton KOHA.