Arbëri

Shkollat profesionale ballafaqohen me mungesë të teksteve, por edhe të kabineteve për punë praktike

Foto: KOHA

Nxënësit e shkollës profesionale “28 Nëntori” në Prishtinë, njësinë “Rrjetet gjeodezike” po e mësojnë përmes shënimeve.

Në mungesë të teksteve për lëndën e gjeodezisë, profesori Enis Hoda ka marrë disa libra të fakulteteve dhe skripte të përpiluara nga mësimdhënësit për t’ua shpjeguar atyre.