Arbëri

Kërkohet pezullimi i dhënies së licencave për ndërtimin e hidrocentraleve

Foto: KOHA
 

Për afro një orë Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve ka diskutuar për mundësinë e pezullimit të dhënies së licencave për ndërtimin e hidrocentraleve.

Por, pas debateve të shumta nuk është hedhur fare në diskutim pika me të cilën do të rekomandohej institucioneve që të pezullojnë përkohësisht këtë proces.