Arbëri

Ndalohen përkohësisht vizitat e familjarëve nëpër burgje për shkak të COVID-19

Ndalohen përkohësisht vizitat e familjarëve nëpër burgje për shkak të COVID-19

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka vendosur të ndalojë përkohësisht vizitat e familjarëve në qendrat e burgimit, të organizatave joqeveritare dhe vikendet e lira për të burgosurit, me qëllim për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Vendimi është marrë sot, ndërkohë ndalesa do të hyjë në fuqi më 21 tetor.