Arbëri

Emërohen borde të reja të përkohshme në Postë, Trepçë dhe Infrakos

 

Qeveria e Kosovës ka emëruar bordet e përkohshme në ndërmarrjet publike si Posta e Kosovës, Trepça dhe Infrakosi.

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuci, ka bërë prezantimin e anëtarëve të bordeve të përkohshme, duke thënë se ata emërohen pas kalimit të afatit prej 6 muajsh të bordeve të përkohshme.