Arbëri

Kryetari i një komune në Shkup kurorëzohet në Manastirin e Graçanicës, s’mungojnë fyerjet për shqiptarët

 

Një çift serb nga Shkupi, të dielën, u kurorëzua në Manastirin e Graçanicës.

Sipas bashkëshortit, Sasha Bogdanoviq, që është kryetar i komunës Qendër në Shkup, këtu nisi dashuria e tyre dhe këtu deshën ta përjetësojnë atë me bekimin e kishës.