Arbëri

Ambasadori italian në Kosovë paralajmëron: vala e dytë e pandemisë po vjen

 

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando, ka thënë se nuk duhet bërë gabime, pasi vala e dytë e pandemisë COVID-19 po vjen.

Ai ka thënë se mënyra e vetme për t’u kujdesur për ekonominë dhe shëndetin është mbajtja e maskës, pastrimi i duarve dhe mbajtja e distancës.