Arbëri

Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon ambasadoren franceze Butel për pavarësimin energjetik të Kosovës

Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon ambasadoren franceze Butel për pavarësimin energjetik të Kosovës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një takim pune me ambasadoren e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel. Me këtë rast ajo i shprehu asaj falënderime të veçanta për mbështetjen që Franca i ka dhënë finalizimit të pavarësisë energjetike të Kosovës në ENTSO-E.

“Me ambasadoren Butel diskutuam mbi zhvillimet politike në Kosovë e rajon, dhe e falënderova përzemërsisht në emër të Kosovës dhe KOSTT-it për përkrahjen e fuqishme që Franca i ka dhënë finalizimit të pavarësisë energjetike të Kosovës në ENTSO-E.”, tha Ministrja Haradinaj-Stublla.