Arbëri

Zekaj: Shuarja e Task-forcës për luftimin e korrupsionit është vazhdim i kapjes së shtetit

Yll Zekaj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka thënë se shfuqizimi i task-forcës për luftimin e korrupsionit është vazhdim i veprimeve të kësaj qeverie për kapjen e shtetit.

Ai në Express Intervista të KTV-së ka thënë se në këtë Task-forcë është investuar në vazhdimësi për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionin.