Arbëri

“Një mëngjes mes miqsh”: Thaçi – Veseli – Haradinaj

Foto: Koha / Arkiv

Kreu i shtetit dhe dy drejtuesit e partive PDK dhe AAK, kanë lënë inatet mes vete. Mëngjesin e së enjtes e hëngrën bashkë, siç thonë nga PDK-ja, “si miq”.

 

Kreu i shtetit dhe dy drejtuesit e partive PDK dhe AAK, kanë lënë inatet mes vete. Mëngjesin e së enjtes e hëngrën bashkë, siç thonë nga PDK-ja, “si miq”.

Presidenti Hashim Thaçi, kryetari i Partisë Demokratike, Kadri Veseli dhe kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, u takuan për të ngrënë mëngjes.