Arbëri

MTI-ja lanson data-bazën me informata për licenca dhe leje të ndryshme

MTI-ja lanson data-bazën me informata për licenca dhe leje të ndryshme

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka lansuar sot data-bazën për tregtinë në shërbime, e cila do ta lehtësojë të bërit biznes në Kosovë.

Ministri Vesel Krasniqi ka thënë se kjo data- bazë është pika e vetme e kontaktit në bazë të direktivës së shërbimeve të Komisionit Evropian dhe ligjit të shërbimeve të përgjithshme.