Arbëri

Qeveria, MPJ-ja e Presidenca nuk japin detaje, pritet zyrtarizimi i njohjes nga Izraeli

Në diskrecion të plotë e pa dhënë shumë detaje, është duke u zhvilluar procesi i finalizimit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit.

 

Në diskrecion të plotë e pa dhënë shumë detaje, është duke u zhvilluar procesi i finalizimit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit.

KOHA në fillim të kësaj jave ka kërkuar detaje lidhur me këtë proces, por nuk ka marrë përgjigje nga asnjë prej institucioneve. Pyetjeve të televizionit nuk i është përgjigjur as Ministria e Punëve të Jashtme, Zyra e Kryeministrit e as ajo e Presidentit të Kosovës.