Arbëri

Ndërhyrjet që i dhanë Rrugës së Kombit standarde europiane sigurie

Ndërhyrjet që i dhanë Rrugës së Kombit standarde europiane sigurie

Në Rrugën e Kombit për punime ndërtimi dhe rehabilitimi janë akorduar 41 milionë euro investime ndërsa për mirëmbajtje rutinë dimërore të rëndë 15 milionë euro.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ndau sot pamje nga të gjitha investimet që janë kryer në Rrugën e Kombit, ku planifikohen të investohen 35 milionë euro deri në fund të vitit 2021.